Steven Visser

29 augustus 2019

Geen reacties

It’s showtime: Hans Klok verspreid zich over de Strip van Las Vegas

Grote billboards, posters en rijdende taxi’s met billboards van Hans Klok erop, it’s showtime! De magische show van Hans Klok is niet te missen in Las Vegas en dat zorgt voor groot publiek. Zo aanschouwden een aantal wereldsterren de magische show van Hans Klok.

Lance Burton

De legendarische illusionist Lance Burton aanschouwde de betoverende show van Hans Klok. Lance Burton is bekend van zijn fascinerende trucs en talloze gewonnen prijzen.

 

 

 

Jeff McBride

Ook Jeff McBride en zijn vrouw aanschouwden de show vanuit de zaal. Jeff McBride is bekend van zijn gecombineerde maskers, mime en handigheid van wereldklasse. In de jaren 80 inspireerden zijn vechtsporten hem voor zijn spetterende shows. Nu is Jeff McBride oprichter van de McBride Magic & Mystery School in Las Vegas die door de BBC wordt genoemd als ‘’ ’s werelds meest prestigieuze magische school’’.

 

 

Bello Nock

Daarnaast bezocht de wereldberoemde waaghals Bello Nock en zijn vrouw de fenomenale show van Hans Klok. Bello nock is bekend van zijn spectaculaire shows vol angstaanjagende stunts. Bello Nock staat al sinds zijn derde levensjaar op de planken en is voor zijn betoverde shows te onderscheiden met de Clown d’Or van het Internationaal Circusfestival van Monte Carlo.

 

 

Benieuwd naar de legendarische show? Tickets voor de nieuwste show van Hans Klok bestelt u hier!