Steven Visser

25 oktober 2019

Geen reacties

Flashback Friday: Een speciale ontmoeting met voormalig koningin Beatrix

Al tientallen jaren treedt Hans Klok op tijdens miljoenen uitverkochte shows over de hele wereld. Met zijn spectaculaire magie staat Hans Klok bekend om zijn snelheid en behendigheid van zijn illusies. Zo treedt Hans op voor tientallen beroemdheden, máár de ontmoeting met voormalig koningin Beatrix was toch wel een heel bijzondere dag!

 

Koningin Beatrix

Hans Klok nam Beatrix mee in de wereld van magie. Samen met zijn diva’s showde hij de koningin de ene na de andere verbazingwekkende illusie. Keer op keer liet Hans Klok Beatrix verbazen en verassen maar vooral ook lachen. ‘’Een hele speciale ontmoeting die ik nooit meer zal vergeten’’, aldus Hans Klok. Na de tijd bleef koningin Beatrix voor een drankje en een praatje. ‘Ze vroeg mij om de illusies uit te leggen. Ik antwoorde haar nerveus dat ik het geheim zou houden. Ze moest lachen en antwoorde dat het misschien wel beter was. Ik vond het zo’n bijzondere dag en zeker ook een hele geslaagde dag’’.

 

Hans Klok & Beatrix

 

Prinses Stéphanie

Koningin Beatrix was niet de eerste royalty die het optreden van Hans Klok bewonderde. In het jaar 2014 liet Hans Klok prinses Stéphanie, echtgenote van prins Albert ll verassen, verbazen en verwarren tijdens het prestigieuze Festival du Cirque in Monaco. Prinses Stéphanie had Hans Klok zelf uitgenodigd voor één van de grootste circusfestivals ter wereld. Daarom mocht Hans Klok destijds het festival openen met zijn nieuwste act.

Ook benieuwd naar de legendarische shows van Hans Klok? Bestel dan hier uw ticket!