06 juni 2019

Geen reacties

Davies en Charlie Frye

 

Gail Davies

 

Gail Davies

Gail beschikt over een klantenportefeuille vol wereldsterren. Voor Disney trad ze bij de Super Bowl Half Time Show van 2000 als choreograaf op – een show die genomineerd is voor een Emmy. Daarnaast was ze regisseur en choreograaf voor de openingsact en afsluitende ceremonie van de Paralympische Winterspelen 2002. Ze sleepte een Emmy in de wacht voor Best Direction, Daytime Programming. Ze was de choreograaf voor het beroemde Berlijnse Friedrichstadspalast en het Heineken Night Live Pop Concert, samen met de Britse regisseur Anthony Van Laast. Het concert trok een publiek van 20.000 man.

 

Tijdens haar tijd in Nederland begon ze voor Hans Klok te werken, als choreograaf en regisseur van zijn Vegas-show bij Planet Hollywood met Pamela Anderson. Daarna trok ze naar West End, waar ze als regisseur en choreograaf voor Hans werkte en alom werd geprezen. Nu staat Gail te popelen om Hans voor zijn nieuwe show van 2019 weer voet aan de grond van Vegas te laten zetten.

 

 

 

Charlie Frye & Co.

 

Charlie Frye

Charlie Frye begon zijn carrière als clown en trad samen met zijn vader en opa op. Daarna ging hij bij het circus, waar hij een ballerina wist te veroveren: zijn vrouw, Sherry. Samen toveren ze een unieke act op het podium ­– een vertoning die universeel wordt geloofd om haar unieke samenspel van kunde en comedy.

 

Maar juist dankzij hun talenten buiten het podium maken ze nu deel uit van Hans’ nieuwste baanbrekende avontuur. Charlie Frye & Co. worden geroemd om hun expertise en vermogen tot samenwerken. Dankzij hun creatieve kunde en unieke blik worden ze vaak ingeschakeld om allerlei unieke acts te komen verrijken.

 

 

Charlie en Sherry hebben het podium – zowel in het echt als op tv – eerder al eens gedeeld met Hans. Ze kijken ernaar uit om weer met Hans en zijn getalenteerde team samen te werken aan een Vegas-show zonder weerga!