06 juni 2019

Geen reacties

Hans Klok benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Op 19 februari 2019 heeft Hans Klok een bijzondere eretitel in de wacht gesleept: Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Deze exclusieve titel kan alleen worden uitgereikt door de koning van Nederland. De ontvanger is altijd iemand die blijk geeft van buitengewone persoonlijke daadkracht en visie, met verrichtingen die voor zowel het vaderland als de maatschappij een verrijking mogen heten.

 

 

Hans Klok has been knighted in the order of Orange-Nasau

Miljoenen mensen uit allerlei landen ­– Duitsland, Japan, Dubai, China, de Verenigde Staten – komen naar de shows van Hans Klok om zijn magie in actie te zien.

 

Zijn wereldwijde allure heeft hij mede te danken aan de energie en passie die op het podium bezit van hem nemen. Hans is niet alleen een bevlogen illusionist, maar ook een gepassioneerd filantroop. Zo is hij actief betrokken bij verschillende liefdadigheidsinstellingen die zich hard inspannen om dierenmishandeling tegen te gaan en migrainepatiënten te helpen. Hans is daarnaast een gedreven ambassadeur van Stichting Pardoes, die gratis vakanties verzorgt voor gezinnen met kinderen met een levensbedreigende ziekte.

 

Het zijn Hans’ hulpvaardigheid en passie om anderen te vermaken die tot zijn exclusieve ambassadeurschap voor Nederland hebben geleid.

 

 

 

Hans is door allerlei beroemdheden en vakgenoten gefeliciteerd met deze eer.

 

Veel celebrities en illusionisten reageerden toen het nieuws hen bereikte. Het wereldberoemde illusionistenduo Siegfried en Roy reageerden bijvoorbeeld als volgt: “Onze felicitaties gaan uit naar Hans Klok voor de koninklijke onderscheiding: Om op zo’n manier geëerd te worden is fantastisch – het had niet met een beter iemand kunnen gebeuren. Las Vegas heeft je betoverd en je hebt je talent tot magische hoogte verheven. we zijn zo trots op je, Sir Klok! “

 

Hans Klok geeft zelf aan: “Ik voel me ontzettend vereerd. Wat een verrassing! Dit is een eer die ik nooit meer wil kwijtraken!” Een veelbelovend voorteken van een roemrijke voortzetting in Las Vegas!