admin

14 juni 2018

Geen reacties

Hans Klok voor het laatst in Carré

Na het aankondigen van zijn afscheid een maand geleden is de kogel door de kerk: Hans Klok zal nog éénmaal optreden in zijn geliefde Koninklijk Theater Carré.

 

“Wat een klein en stil afscheid zou worden is dankzij de overweldigende reactie van het publiek een waar afscheidsfeest geworden!” vertelt Hans Klok in zijn dansstudio. Hij oefent de choreografie van een gloednieuwe illusie maar maakt graag even tijd voor hansklok.nl. “Carré is niet alleen een instituut omdat er grote namen voor me optraden, het is ook gewoon een heel fijne zaal om in op te treden. Wat oorspronkelijk drie voorstellingen voor mijn grootste fans waren zijn nu drie weken Carré geworden! Ik kan niet wachten om te beginnen, mijn Diva’s of Magic en ikzelf gaan met een grin op ons gezicht het beste van onszelf geven! Voor we Las Vegas onveilig maken toveren we voor de allerlaatste keer Carré om tot een verlaten landhuis, vol mysterie en magie… Mijn laatste optredens ooit in Nederland worden dan ook de beste ooit!”

 

Mis het afscheid van Hans Klok niet! Van 15 augustus t/m 2 september staat de meestermagiër  voor het laatst op het podium van theatertempel Carré te Amsterdam.

 

Geef een reactie