06 juni 2019

Geen reacties

Sterillusionist Hans Klok verhuist naar Thunderland op de Strip

Nederlandse illusionist Hans Klok komt naar Excalibur. De show heet officieel ‘Hans Klok: The World’s Fastest Magician’ en de première vindt plaats op 29 juli, in de onlangs vernieuwde Thunderland Showroom bij ExCal.

 

 

 

Hans Klok wisselt zijn eigen acts af met die van trouwe oudgedienden, zoals de niet meer weg te denken mannenrevue ‘Thunder From Down Under’ en de populaire ereproductie de Australian Bee Gees, allemaal in de Showroom. Er zijn miljoenen in deze locatie geïnvesteerd, die inmiddels 425 zitplaatsen bevat en op dezelfde tweede verdieping is gelegen als de voormalige Thunder Showroom. Deze is speciaal voor Hans Klok volledig gerenoveerd.

 

De vijftig jaar oude illusionist heeft uitgebreid in Europa getoerd en trad op op vermaarde locaties als het Londense West End. Hans heeft keer op keer locaties met tot wel 3000 zitplaatsen helemaal uitverkocht. In 2007 was Klok nog te zien in het Planet Hollywood Theater for the Performing Arts in Las Vegas, waar hij als hoofdact optrad en op de bevallige Pamela Anderson kon rekenen als assistente.

 

 

 

Lees hier het volledige artikel op Reviewjournal.com