Steven Visser

02 augustus 2019

Geen reacties

Uitverkochte première van The World’s Fastest Magician!

Magie, schoonheid, mysterie en entertainment voor de hele familie! Met meer dan 50 betoverende illusies trok Hans Klok – ook wel The World’s Fastest Magician genoemd – afgelopen maandag een uitverkochte zaal tijdens zijn première in Las Vegas. Samen met de Diva’s of Magic vertoonde Hans Klok de ene na de andere verbazingwekkende illusie in de volledig vernieuwde Thunderland Showroom in Excalibur. De meer dan 6 miljoen kostende showroom met comfortabele zitplaatsen en overweldigende LED-panelen zorgen voor een waanzinnige beleving. ‘Hans Klok fungeert als de ster’, aldus SPI Entertainment CEO en oprichter Adam Steck.

 

 

Hans Klok neemt de mensen mee in een reis door de geschiedenis van de magie. Een oogverblindende show waarbij het publiek zich keer op keer verbazen door de betoverende magische illusies. Ook supersterren Siegfried Fischbacher & Roy Horn keken ademloos toe in de uitverkochte zaal. Deze legendarische magiërs uit Las Vegas zijn bekend van de vele tijgers en leeuwen in hun shows. Siegfried & Roy zijn al jarenlang bevriend met Hans Klok, nadat hij hen als tiener had ontmoet op een magische conventie in Amsterdam.

 

Woensdagavond was de derde show in Thunderland Showroom. Dit is ook de thuisbasis van ‘’Australian Bee Gees’’ en ‘’Thunder From Down Under’’.

 

De komende 10 jaar zal Hans Klok maar liefst 6 dagen per week, 2 keer per dag zijn bekroonde magie van wereldklasse voor volle zalen vertonen. Tickets voor de nieuwste show van Hans Klok bestelt u hier!