Tickets

Home

Tickets

Tickets

Koop hier je tickets voor Hans Klok & Friends

Koop tickets

Beleef de magie van Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld. Hans Klok is terug in Nederland en gaat met de spectaculaire show Hans Klok & Friends op tournee. In de zomervakantie is deze zinderende familieshow te zien in een imposante theatertent in Utrecht. Daarna gaat de voorstelling tot en met de herfstvakantie op tournee door Nederland. Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die de artiest wereldberoemd hebben gemaakt, komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Zorg ervoor dat u de ultieme familievoorstelling niet mist! Hans Klok & Friends is immers veel meer dan alleen een magische show. Foodtrucks, terrassen en muziek maken de beleving compleet. Gasten zijn al vanaf anderhalf uur voor aanvang welkom. De beschikbaarheid is beperkt en de ticketverkoop is begonnen.

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een gratis afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends

Programma’s voor bedrijven en groepen

 

Ons doorgewinterde verkoopteam verzorgt in de regio Las Vegas een geheel gepersonaliseerde ervaring voor u. Onze full-service verkoopafdeling staat graag voor u klaar voor allerlei evenementen en doelgroepen: Group Sales, Corporate Sales en Buyouts, FIT, Wholesalers, Concierge, Timeshares en Broker Relations.

Contact opnemen